Eilandgolf op 16 april

05 februari 2010

Op vrijdag 16 april 2010 vindt voor de derde achtereenvolgende keer het Vinkeveense Eilandgolf-evenement plaats.

De Vinkeveense Plassen zijn bezaaid met eilanden en daar draait het om bij Eilandgolf! De Stichting Community Service Roundtable 169 De Ronde Venen organiseert het unieke golfevenement, dat in het korte bestaan een populaire naam heeft weten te bemachtigen.

In samenwerking met het Recreatieschap Vinkeveense Plassen wordt een 12-holes “linkscourse” uitgezet over negen eilanden. Golfen van eiland naar eiland en varen over de plassen, om uiteindelijk weer uit te komen op “Eiland 4”. Er wordt gespeeld met slechts drie stokken (S/P, 5/7 en putter) en met golfballen die blijven drijven, om de kostbare natuur in dit gebied te ontzien. De deelnemers worden van eiland naar eiland gevaren door leden van de Ronde Tafel, bedrijven of particulieren die u iets willen vertellen over hun bedrijf en de Vinkeveense Plassen. Tussendoor wordt er voor voldoende eten en drinken gezorgd. De opbrengst van het evenement gaat naar KNGF Geleidehonden.

Hoe kunt u meedoen? Er zijn verschillende manieren om het evenement te ondersteunen. Men kan meespelen door een flight van vier personen te reserveren, of door te adverteren in de brochure waarin alle holes staan uitgetekend en de “local rules” staan vermeld. De achterkant van de brochure is tevens de scorekaart. Zakelijke deelnemers kunnen kiezen voor een business pack, bestaande uit een flight voor vier personen, een eigen sponser-hole én een advertentie. Nadere bijzonderheden over het evenement vindt men op www.eilandgolf.nl